Betingelser og vilkår for selskaber


Vi afvikler alle former for arrangementer, så skal du holde fest er Møllegården stedet for dig. Vi har vi stor erfaring i afvikling af arrangementer på en professionel men afslappet måde ;-)


- Ved endelig booking af selskab afkræver vi et selskabsgebyr på 5000,-

Gebyret modregner vi ved afregning af arrangementet. Gebyret refunderes ikke, hvis I afbestiller efter kontrakten er underskrevet.


- Afregning kan foregå ved arrangementets afslutning eller efter aftale.


- Endeligt antal samt bordplan skal være os i hænde senest 10 dage før arrangementet.


- Borddækning er inklusiv hvide duge, hvide servietter, hvide bloklys samt flotte enkle blomster. Ønskes der andet, kan det arrangeres dog for ekstra betaling.


- Musik bookes af jer selv, men vi kan selvfølgelig komme med anbefalinger. Hør os nærmere.


- Der må ikke medbringes egne madvarer af noget art uden aftale med os, dog gerne vine mod betaling (proppenge) på 250,- pr flaske, der åbnes.


- Tilbudspriserne på busselskabsmenuerne er kun gældende for busselskaber med cvr.nr. og ikke til private arrangementer.


Lokaler:

- Grisestalden med plads til max 120 personer

- Festtelt med fast gulv og varmeovn. Sættes op med fjordudsigt max 60 personer     

                                                         

- Ved store selskabsarrangementer over 60 personer er Grisestalden lukket for andre gæster. Er man et selskab under 60 personer kan man købe sig Møllegården lukket for et gebyr på 7500,- Gebyret skal afregnes inden selskabet afholdes.


Annulleringsbetingelser for arrangementer:


Branchens kutymer stemmer overens med internationale regler og er lagt til grund ved afgørelser truffet af såvel ankenævn som domstole.


-​For arrangementer under 12 personer kan der ansvarsfrit annulleres skriftligt 2 uger før afholdelse og for arrangementer over 12 personer senest 4 uger før afholdelse.

-Ved for sen annullering eller reduktion på mere end 10% af antallet af bestilte kuverter har Møllegården krav på en godtgørelse på 50% af prisen.

-Ved annullering senere end 6 døgn før arrangementets afholdelse har Møllegården krav på en godtgørelse på 75% af prisen.


-Ved udeblivelse betales fuld pris for hele arrangementet.

-Møllegården har krav på at blive holdt skadesløs for udgifter til særlig aftalte ydelser, der ikke kan afbestilles f.eks. musik.

Vi tager forbehold for prisstigninger pga. ekstraordinære omkostningsforhøjelser forårsaget af f.eks. nye grønne afgifter, oliepriser, momsforhøjelser o.lign., der måtte nødvendiggøre det.


For yderligere spørgsmål og information er I meget velkommen til at kontakte os på  86 55 20 83 eller info@grisestalden.dk


Det vil glæde os at byde jer velkommen på Møllegården og give jer en god oplevelse.

Med venlig hilsen

Thomas Søndergaard Christensen

Indehaver af Møllegården på Alrø